Saturday, May 29, 2010

Pertandingan Menaip Terpantas Dari MSR


Salam petang semua buat rakan, pembaca dan pengunjung anonymous .diharapkan anda semua sihat2 sejahtera. Entri untuk petang ini ringkas sahaja. kenapa ya?sebabnya..sebenarnya kalau ikutkan saya..saja je nak rehat-rehatkan diri, sambil jenguk2 blog orang lain, blogwalking..tiba2 saya terjumpa dan teringat entri menarik dari blog syuq . Contest menaip terpantas? wow..dulu pernah juga main2 game taip laju dalam game di facebook. tak sangka ada pula contest taip pantas dalam blog..huhu. contest nih dianjurkan dari blog MSR . Tanpa buang masa, shuk pun cuba2 la taip dalam website Malaysian Typing Speedtest 10 Fast Fingers . Ini hasilnya setelah 2-3 kali cuba menaip dengan pantas macam siput sedut :)..macam la pantas sangat saya taip..huhu.



Alahai, slownya pakcik shuk taip..buat malu je..hehe. saja je nak cuba2s. bagi sesiapa yang nak join contest nih, boleh la pergi melawat ke blog MSR untuk info lebih lanjut. memang menarik dan saya tak pernah pun nak mencuba2 mana2 contest sebelum ini. ini kali pertama!..ngeh3.


ada masa, saya cuba lagi. tak susah pun contest nih. tak percaya? cuba dulu yer :)


p/s: syuq, hebat hang taip, macam robot..boleh jadi tukang data entry nih..heheh :P

5 KOMEN:

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said... [Reply to comment]

pernah gak cube mende alah ni tapi tu la..xsampai 100 patah perkataan pon saye taip..haha

Kie-yu said... [Reply to comment]

woh~
mcm best
tp sblm memalukan dak2 OM
bek ai wat dono je
hehe

Shuk said... [Reply to comment]

cik aida@ huhu, oklah tu..kena rajin2 chatting kot baru laju menaip :)

kie-yu@ hehe..malu2, sorok je dalam selimut :P

MSR said... [Reply to comment]

tq kerana sudi join contest ini.. malangnya anda tidak dapat kedudukan top 10! namun kedudukan anda sudah diupdate dalam senarai..check it out! ~TQ~

Shuk said... [Reply to comment]

MSR@ thnks, nanti cuba lagi..heheh :)

Related Posts with Thumbnails