Saturday, May 1, 2010

Mencari member2 yg Otai atau Newbie dlm D.O.T.A

Salam dan selamat pgi..pe hobi korang time tgh boring, keje melambak, tension memanjang dan yg sewaktu dengannye..game warcraft atau name glamour skrg D.O.T.A ( Defense Of the Alliance) merupakan game yg smpai skrg aku xjemu2 main. Aku mula berjinak2 dgn game nie mse aku thn 2 dok dlm U..de la member junior sorg nie dok main game. aku tgk jela..pastu die ajak la plak. aku mmg ske sgt game, heheh..pe lgi, start dri hari tu aku training main..brg pn dlu ntah pape je beli..lngsung xfhm..lme2 dgn secara xlangsung aku menjadi addict ngan game nie..adoi2..so, klu de korang yg main D.O.T.A, sila2lah ajak aku yer..besenye budak2 skrg main dlm garena..register je account,install garena dlm pc,pastu dh ble main :) 

lgi 1, bgi yg bru blaja nk main, ble training lwn ngan A.I dlu..download la map yg de A.I..ble pi kt www.getdota.com klu nk download version ma yg latest2. version warcraft pn skrg paling latest version e. nk lbih fhm, korang ble tgk dlm forum kt garena tu. adios. lgi 1, jgn terkejut, main dlm garena gak wat korang menyampah lagi2 player tu suke leaver/feeder/lagger/ dan yg seumpama dgnnya..hihihi.




p/s: sape nk add aku dlm garena, sila2 la ye. nie name id aku : miakana . aku pn xpro mne pn..wakaka. gmbr kt atas.PA, slh 1 favourite char aku :P

3 KOMEN:

LUKISAN PENA said... [Reply to comment]

Tak main lah game nih...

yo87 said... [Reply to comment]

hahaha, aku dah lama bersara lam arena DOTA ni. mmg addict. =)

Shukor said... [Reply to comment]

haha..org bujang ble lgi main DOTA. yg dah kawin tu klu main lgi mmg sy tabik r :)

Related Posts with Thumbnails