Sunday, May 30, 2010

Update Kontest Anda Rasa Anda Cukup Pantas? dari MSR



Salam buat rakan-rakan dan para blogger. Malam ini saya nak update kontest yang saya sertai dari blog MSR. tak mahu cerita panjang sangat.Malam nih memang sesuai sangat untuk saya test menaip. tak tahu kenapa..rasa ringan jer jari-jemari nih, macam ada aura pula dengan keyboard kesayangan saya :P Entri ini pun tak mahu taip panjang lebar.cuma nak update kontest ini saja.

 Oklah, hasil dari cubaan menaip dengan pantas, ini hasilnya :
huhu..ini yang terkini tau.ok tak?

naik sikit berbanding dengan yang sebelum ini cuma 45 perkataan seminit



yang ini pula cubaan kali pertama join kontest

Tapi masih tak laju lagi berbanding dengan peserta-peserta yang join kontest ini. ranking dlm kontest pun tak dapat lagi top 10..huhu..kepada kawan-kawan yang ingin sertai kontest ini, bolehlah pergi ke blog MSR . tak susah pun kontest nih. untuk yang suka taip laju, amat dialu-alukan :)

6 KOMEN:

ardinihumaira said... [Reply to comment]

woho... cepatnya.. dni terkial2 lagi.. tak dapat nak join contest begini. hehe.. tu pon menaip banyak yang error. adeih... dni.. dni

Shuk said... [Reply to comment]

aridinihumaira@ heheh..takpa dni. nanti lame2 makin pantas la taip..
lagi2 bila assignment byk zaman dlu..memang kena guna kepantasan menaip :)

etam grecek said... [Reply to comment]

smoga sukses sllu...

Shuk said... [Reply to comment]

etam grecek@ trima kasih ya.moga berjaya dunia akhirat :)

syuQ said... [Reply to comment]

waa peningkatan yg agresif..
syuq suke benda2 yg menguji kepantasan mata&tangan.. mencabar kan!

Shuk said... [Reply to comment]

syuQ@..tpi xboleh lawan lgi ngan tgn syuq taip..heheh ~

Related Posts with Thumbnails