Wednesday, June 16, 2010

Contest Dialog Kitty di R4T



Salam petang semua. Disebabkan belum ada apa-apa lagi entri yang nak dikongsikan bersama. saya isi masa yang terluang nie dengan menjadi peserta Kontest yang cambest dari R4T. Dari Penganjur yang tak asing lagi, cik Kie-yu!. nie kontest yang kedua rasanye shuk join dalam arena blogger. kontest yang pertama kalau tak silap yang taip-taip laju dari MSR, huhu. Kontest yang nie pulak tak ada taip laju-laju dah, slow motion pun boleh..hehe. menang kalah belakang cerita..kucing punye pasal ngadu nak sangat hadiah tu, terpaksa la tuannya dengan berbesar hati join kontest nie ^_^

Mari tengok dialog kucing ala-ala parsi nie berborak:

Dialog A : Weh labu, aku rasa nak pi memancing kat laut la petang nih. perut aku tengah lapar sangat nie..jom arr. kempunan nak rasa ikan siakap masak steam. (ikan siakap air tawar ke air laut..miowww).

Dialog B : Ko nie buang tebiat ke labi..friskies yang tuan ko bagi pun tak terhabis, ade hati nak mancing ikan tengah laut. karang tak pasal-pasal ko yang jadi lauk si jerung, baru tau.muahaha.


hahah, bab2 ngarut shuk memang no last..kui3. camne, ok tak dialog nie kie-yu? hehe. 

Kontest nie akan ditutup pada : 25 JUN 2010 


Kalau anda berminat nak sertai Kontest nie, sila pergi ke blog R4T untuk makluman lebih lanjut. mudah je kan, kucing kat rumah pun tengah tersenyum tengok shuk join kontest nih..muahaha ^_^

meh tengok penganjur Kontest nie sediakan hadiah untuk para pemenang:

Setelah berhempas pulas berfikir, inilah habuan yang akan diterima oleh pemenang

'Contest Dialog Kitty di R4T'


Meow - Ditempah khas dari tEcikCraft.blogspot.com
habis laa kalau kucing kat rumah dapat hadiah nie, koyak rabak meow nih.heheh. selamat mencuba!

7 KOMEN:

Ann said... [Reply to comment]

mmg peminat kucing lah..hehe

REMEDY said... [Reply to comment]

Semoga berjaya dgn kontest...orang paham bahasa kucing memang ada peluang menang ni...

Shuk said... [Reply to comment]

@ann: hehe..sje je join contest :P

@remedy: thnks yer ^_^

Kie-yu said... [Reply to comment]

hee~
labu labi yee..
menarik
tp kne tgk apa kata kekanda
wish u best of lux ;)

Shuk said... [Reply to comment]

@kie-yu:heheh..tak tau pe yg menariknye.thnks! n__n

APAN said... [Reply to comment]

sesuai sngat la bro ngan peminat kucing mcm ko ni ma...
ko lebih memahami kucing...
ade peluang la tu...
huhu...

Shuk said... [Reply to comment]

@apan: hehehe..macam la ak faham sgt kucing.. :P

Related Posts with Thumbnails