Tuesday, June 22, 2010

Notis

Assalamualaikum dan salam petang.diharapkan semua rakan-rakan saya di luar sana sihat sejahtera. mungkin para pembaca kadang-kadang terfikir kenape blog saya semenjak 1-2 minggu nie kurang sangat entri. saya nak jelaskan sikit situasi sebenar..disebabkan masa yang tidak mengizinkan, mungkin blog ini tidak dapat di update dalam masa yang terdekat.

Tuan empunya blog sedang sibuk mencari rezeki (kerja) di bumi Johor. Doakan moga-moga saya mendapat peluang pekerjaan yang baik dan halal..insyaAllah. tak sabar nak kumpul duit nak kahwin, opss..sambil mencari kerja di luar, saya sempat jugak buat kerja part-time di rumah..baiki pc/laptop orang. sekurang-kurangnya ade jugak sumber pendapatan sikit, boleh buat duit bekal sendiri kan..huhu :)

Saya ingin memohon maaf sekiranya selama saya berblog dalam 2-3 bulan ini..ada kata-kata penulisan, komen yang buat anda terasa, kecil hati, sedih dan sebagainya..saya cuma hamba-Nya yang lemah, tak lari dari melakukan kesilapan. kepada yang selalu berkunjung ke blog saya, terima kasih saya ucapkan. saya amat hargai kedatangan anda di blog saya. anda boleh tinggalkan link blog anda dalam chatbox. insyaAllah saya akan berkunjung balik ke blog anda, cuma masa membalasnya mungkin tak tentu buat masa sekarang.


Yang baik itu datangnya dari Allah, yang kurang itu datangnya dari kelemahan diri saya sendiri..

p/s: kerja oh kerja.. ^_^


14 KOMEN:

Kie-yu said... [Reply to comment]

ouh
suda bekerjaya
wish best of lux 4 u shuk
keje rajin2 ye ;)

senandung semalam said... [Reply to comment]

gudluck...
;)

kaizen shinobi said... [Reply to comment]

kerja itu lebih penting!! ahaks~

nabilah_2908 said... [Reply to comment]

its ok...kerja rajin2 yupp..

ada masa nnti berblog la semula..dulukan mn2 yg pntg.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TOY STORY 3

syuQ said... [Reply to comment]

moga d perluaskan rezeki shuk!!
dpt keje cpt2 ye! (^^,)

Ann said... [Reply to comment]

all da best yer...smg rezeki dimurahkan olehNya...

Shuk said... [Reply to comment]

@Kie-yu thnks kie-yu :)

Shuk said... [Reply to comment]

@senandung semalam trima kasih ^_^

Shuk said... [Reply to comment]

@nabilah_2908 tgh rajin nie..haha :)

Shuk said... [Reply to comment]

@syuQ huhu..amin.trimas yer syuq :)

Shuk said... [Reply to comment]

@kaizen shinobi heheh..thnks kaizen :)

Shuk said... [Reply to comment]

@Ann amin..thnks ann :)

APAN said... [Reply to comment]

sekarang ni mmg musim cuti berblog kot...
rami ma cuti...
aku pun skali...
haha...

Shuk said... [Reply to comment]

@APAN
haha..nampak jugak 1-2 minggu nie blogger kurang aktif..tgh musim bulan orang masuk u/kolej :)

Related Posts with Thumbnails