Sunday, August 22, 2010

Pengumuman: Blog akan ditutup buat sementara waktu


 

ASSALAMUALAIKUM...

Lama betul tak update blog nie..dah bersawang tgk, haha. untuk pengetahuan anda semua..saya tiada masa untuk berblog disebabkan komitmen dengan kerjaya buat masa sekarang..mohon maaf dari saya kerana tidak dapat melibatkan diri dalam blog semenjak 1-2 bulan ini..sob2. balik rumah je dah tak larat nak ngadap komputer lama2..kat tempat kerja je dah macam2 laptop dgn pc dah ngadap..adoi. dengan macam2 masalah lagi kena repair..jom tido..haha. mata dah tak larat. 

di kesempatan ini, saya jugak nak mengucapkan selamat berpuasa buat semua kawan2 dan rakan2 dalam blog, semoga anda semua dapat mengerjakan puasa dengan sempurna..amin :)

salam ikhlas dari,

Shuk n___n


hanya senyuman mampu ku hulurkan..ngeh3 :P

4 KOMEN:

kyo_9 said... [Reply to comment]

selamat menjalani ibadah puasa bro..

syuQ said... [Reply to comment]

slmt berpuasa shuk! kje leklok

comey kucin senyum =(^_^)=

A-Y-I-E said... [Reply to comment]

Assalamualaikum. Perhatian kepada blogger-blogger johor. Pada 28/8/2010 blogger johor akan menganjurkan 1 aktiviti berbuka puasa akan di anjurkan di Johor Bahru. Kepada sesiapa yang ingin menyertai kami, sila ke facebook blogger Johor. Harap maklum

SyerAgh said... [Reply to comment]

hei bangun2!! dah nak raya lagi sekali dah pun

Related Posts with Thumbnails