Sunday, July 4, 2010

Blog ku bersawang & berlalang..heheh

Salam petang semua. pe dah jadi dengan blog nie? aiyoo..lama betul tak tebas lalang belakang rumah. termasuk la lalang dan semak samun dalam blog saya..hehe. mesti ada yang tertanya-tanya mana la en. senyum nie menghilang seminggu 2 nie. 

Bermulanya esok, saya dengan rasminya akan mula bekerja sebagai technician computer..muahaha. kalau sebelum nie cuma kerja part time di rumah saja. sekarang tak lagi, kerja di office pula. kereta pun tengah mahirkan dengan jalan2 kat kawasan kerja sana. cari-cari tempat parking dekat, jimat sikit minyak. maklumlah, minyak kereta ibu yang sponsor lagi..tak malu betul. tak ape, nanti insyaAllah dah dapat gaji pertama bolehlah isi minyak pakai duit sendiri..huhu.

oklah, malas nak membebel panjang lebar. doakan saya dapat bekerja dengan baik, amanah dan berdedikasi..skema betul. yang penting rezeki tu dari sumber yang halal. bagi kawan-kawan yang masih mencari lagi kerja, saya doakan moga anda dimurahkan rezeki kemudian hari..amin. 

 
habiskan semua game online cepat-cepat!

p/s: lepas nie, tak boleh tidur lewat2 malam dah..sob3.

10 KOMEN:

senandung semalam said... [Reply to comment]

selamay bekerja...
ahahhaaa

syuQ said... [Reply to comment]

lorr..sempat lagi mikir pasal on9 game..
huhu..kalo dah addicted mmg payah ;P
seb bek syuq dah hilang dah ketagihan tu (^^,)

keje leklok..gudlak :)

Ann said... [Reply to comment]

all da best ngn new place, new job and new frenz

Kie-yu said... [Reply to comment]

Kie-yu doakan yg terbaik utk shuk ;)
gdlux!

Shuk said... [Reply to comment]

@senandung semalam hehe..terima kasih yer :)

Shuk said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
Shuk said... [Reply to comment]

@syuQ hehe, nak wat camna. dah lama main dari dulu. memang tak dapat dipisahkan :P

Shuk said... [Reply to comment]

@Ann tgh keje nie..dapat la dalam 5-6 orang kawan baru. umur pun lbih kurang jer. de sorang je dah kahwin.

Shuk said... [Reply to comment]

@Kie-yu amin..shuk doakan untuk kie-yu gak :)

Hana Ayra said... [Reply to comment]

all the best! :)

Related Posts with Thumbnails