Sunday, May 2, 2010

Hari yg sengal2 ubi keledek ~

Smalam..tgh dok edit2 blog, tgk2 blog org lain..tibe2 de something yg missing dlm blog aku. nuffnang ads tiba2 xnampak! adoi..kelam kabut aku pi mcm2 blog nk cari solution utk problem aku. pgi tdi pn bru jugak aku pi nuffnang, cari kat under technical support..pn xjumpe jugak solutionnye..last2, aku teringat browser mozilla yg aku slalu gunakan tiap2 hari mmg de psg extension ABP ( Adblock Plus).untuk info lebih lanjut boleh la pi kat link nie http://adblockplus.org/en/ Rupe2nye die block daa nuffnang pnye ads..padan laa aku pi blog lain pn langsung xnmpak nuffnang gak..huhu..sabar jela. dh remove pn blocknye..amin..


note: Adblock plus nie bgus utk block adverts yg bukan2, banners yg slalu ganggu browser korang..extension nie jugak boleh block malware2 dari webpage yg korang view.

4 KOMEN:

AiZ said... [Reply to comment]

nasib baik u tahu.. :P


u taknak komen entry i ke? hikhik.. klik kuat-kuat kat sini >>DUNIA LUAR SEORANG BLOGGER YANG NAK TEGAR



Shukor said... [Reply to comment]

huhu..tu la..nsib bek prasan.. :)

syuQ said... [Reply to comment]

huhu..like!
aku plg benci sampah2 ygpopup bertubi2..tambah2 bila masuk twitter..iklan nye gamba mcm hape lg!

Shukor said... [Reply to comment]

De add-ons yg berguna, de gak add-ons yg ble lmbbkan browser p'guna..so, terpulang kpd kepandaian masing2 m'gunakannya :)

p'guna setia Mozilla Firefox(tapi version yg latest asyik crash je) >_>

Related Posts with Thumbnails